Om oss

Sentralbord

+47 991 10 477

Årvollskogen 103,

1529, Moss

09.00 til 15.00

Mandag til Fredag

NOEN ORD

OM OSS

Vi er et autorisert regnskapskontor med høy kompetanse innen de fleste bedriftsøkonomiske områder som regnskap, lønn, fakturering, budsjettering og årsoppgjør. Vi bistår små og mellomstore bedrifter, og organisasjoner med regnskap og økonomisk rådgivning daglig. For oss er det viktig at alle kunder føler seg godt ivaretatt i en hyggelig atmosfære.


Basert på bred erfaring og faglig bakgrunn leverer vi tjenester av faglig høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Gjennom mange år som regnskapsmedarbeidere har våre ansatte har tilegnet seg høy kompetanse innen de ulike fagområdene. Vi bestreber oss stadig å følge med i den teknologiske utviklingen i bransjen, og kan tilby gode løsninger for deg og din bedrift.


Vårt mål er å kvalitetssikre våre tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vår oppgave er å konsultere, anbefale, advare, informere og opprettholde din bedrifts bokføring i skjønneste orden.

MOSS REGNSKAP & BEDRIFTSRÅDGVINING ASKom i kontakt


Årvollskoen 103, 1529 Moss

Email: post@mossregnskap.no

Phone: +47 991 10 477

© Copyright. All Rights Reserved

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta