Tjenester

Sentralbord

+47 991 10 477

Årvollskogen 103,

1529, Moss

09.00 til 15.00

Mandag til Fredag


Vi leverer kvalitet

Vi hjelper deg med de beste digitale systemene for optimal kvalitet, arbeidsflyt og kontroll på ditt regnskap. Få tilgang til dine regnskapsdata via sky-baserte løsninger i alle plattformer.  I tillegg gir vi deg økonomisk rådgivning om finansiering, investering, etablering, budsjettering, likviditetsstyring og skatterådgivning.


Da kan du fokusere på kjernevirksomheten og få frigjort tid til å gjøre det du virkelig brenner for!! Det er ikke bare regnskapsføreren som skal jobbe effektivt, men det å finne løsninger som også effektiviserer interne rutiner hos din virksomhet.


 • Har du et fagsystem som du ønsker at vi skal integrere mot vårt regnskapssystem?
 • Ønsker du å tilgang til dine data og gjøre enkle operasjoner selv?
 • Hvordan bruker du informasjonen fra mitt regnskap til å analysere virksomheten min, er det endringer som bør utføres? Mottar du gode rapporter med nøkkeltall og kommentarer som gir deg råd og innsikt?

Vi er optatt å finne løsninger som passer din virksomhet:

 • Har du gode styringsystemer med budsjett, prognose og likviditets analyser?
 • Har du et fakturasystem som ikke oppfyller kravene til å utstede elektroniske fakturaer (EHF)?
 • Bruker du mye tid på å sortere bilag som du leverer til din regnskapsfører? Kan ikke alt dette gjøres digitalt?
 • Har du behov for nye løsninger eller har dine behov endret seg? Snakk med oss i ABR, vi har gode samarbeidspartnere med mange spennende løsninger som f.eks.
 • Fakturasystemer med integrasjon mot økonomisystem
 • PC kasse med integrasjon mot økonomisystem
 • Time- og prosjektbaserte systemer med integrasjon mot økonomisystem
 • Nettsider (hjemmesider, intranett, ekstranett, onepager)
 • Nettbutikk med integrasjon mot økonomisystem
 • Sky-baserte løsninger for reiser og utlegg

HVA VI TILBYR

VÅRE  TJENESTER

Du skal føle deg trygg på at du får et korrekt regnskap, hvor regler og lover blir ivaretatt på best mulig måte for din bedrift.  Kvalitet er viktig for oss, så vi vil alltid etterstrebe å opprettholde en gjennomgående høy kvalitet.
Regnskapsføring


  Strategi og markedsanalyserFactoring og finansiering

Enten det gjelder analyse og styring av tall, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen du trenger for å få oversikt og hjelp til gjennomføring av oppgavene. 
Rådgiving

Det å etablere seg kan være krevende med masse papirer og frister. Vi hjelper deg med alt av dokumenter og følger deg tett til ditt foretak er oppe og går. Dette inkluderer også samordnet registermelding og eventuell aksjonæroppgaven til ditt AS.


  Nyetablering


  Kassesystemer og HMS-     kurs

Det er viktig for bedriften at de har en tilfredstillende kontanstrøm og får inn alle fordringene sine i tide. Med en factoringavtale minimerer bedriften risikoen for ikke ha tilfredstillende likviditet, ved at en ekstern selskap står for innkreving av fordringene.Alle bedrifter drives etter en strategi og operer i et eller flere bestemte marked. Men dette er stadg i endring og derfor er det viktig at bedriften tilpasser sin strategi ut ifra hvilken retning som er mest hensynsmessig for bedriften. Spør oss om hva kan gjøre for akkurat din bedrift!Fra 1. januar 2019 trer de nye reglene om nye kasser ikraft. Reglene innebærer at kassene skal oppfylle visse krav til sporbarhet og dokumentasjon, vi tilbyr norges ledende aktør innen kassesystemer.


Vi tilbyr også lovpålagte kurs og systemer for HMS og internkontroll fra en av norges ledende ledende aktører inne HMS og IK.


MOSS REGNSKAP & BEDRIFTSRÅDGVINING ASKom i kontakt


Årvollskoen 103, 1529 Moss

Email: post@mossregnskap.no

Phone: +47 991 10 477

© Copyright. All Rights Reserved

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta